fbpx

 Preparare: 30 minute        Gătire: 0 minute         Număr de porții: 1        Dificultate: medie

Salata de crab este ideală pentru a fi servită la un prânz mai deosebit, atunci când vreți să impresionați oaspeții cu un preparat exotic. Aromele intense și gustul exotic de rac ne duc cu gândul la plajele pustii din Jamaica.

Dressing de Oregano:

  • 4.5 gr de oregano
  • 40 ml de ulei de măsline
  • 160 ml de ulei vegetal
  • 8 gr de miere
  • 100 ml de oțet de cireșe
  • 50 ml de apă
  • 5 gr. de muștar
  • 2 gr. de sare
  • 1 gr. de piper

Dressing de Oregano:

  • Pentru dressingul de oregano vom amesteca într-un blender oregano, miere, muștar, oțet de cireșe și asezonăm cu sare și piper după gust.
  • Mixăm totul până se omogenizează, după care adăugăm continuu o cantitate mică de ulei pentru a obține procesul de emulsificare.

salata de rac

  • Dressingul trebuie să aibe o consistență densă.

Salată de rac:

  • 1 clești de rac
  • 30 gr. de porumb
  • 4 bucăți de roșii heirloom
  • 100 gr. de carne de rac
  • 1 bucată de lămâie
  • 1 bucată de lime
  • 2 bucăți de flatbread

Salată de rac:

  • Amestecăm porumbul cu roșiile, carnea de rac și dressingul de oregano și amestecăm ușor pentru a nu zdrobii carnea de rac, aceast fiind foarte fragedă.
  • Noi am ales să servim salata de rac cu flatbread, dar dacă nu găsiți flatbread puteți să o serviți cu pâine tăiată felii foarte subțiri, pe care o veți prăji la cuptor cu puțin ulei de măsline, sare și piper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.