fbpx
design

Cele mai bune idei, produse sau servicii sunt cele care sunt observate, remarcate și memorate de către publicul tău țintă. Noi venim în ajutorul tău cu soluții tehnice, atât de concept cât și de design grafic pentru a ne asigura că brandul și produsele sau servciile tale vor fi mereu remarcate. Pentru a crea un brand de produs solid ai nevoie să bifezi câteva mari categorii:

– un logo minimalist și relevant brandului tau

– materiale publicitare concludente, care să reflecte caracterul și spiritul produselor sau serviciilor tale, atât digitale cât și fizice (print) cum ar fi: cărți de vizită, pliante, bannere…etc.

– un website dinamic și structurat, care să prezinte un content relevant și atrăgator publicului tău țintă

– prezența activă și relevantă pe rețelele de socializare

– crearea unei rețele de colaboratori și parteneri de încredere

Știm că toți acești pași pot fi dificili și greu de gestionat, de aceea suntem noi aici pentru a transforma ideile și conceptele tale în realitate. Tot ceea ce ai tu de făcut este să ne spui ideea sau conceptul tău, iar noi o vom trasforma într-o poveste frumoasă care va avea un impact puternic asupra clienților tăi.

Noi credem cu tărie că ideile și conceptele tale sunt sunt perfecte, iar cu ajutorul nostru le vom da “viață” fiindcă nu există idei proaste, doar idei și concepte care nu au avut un bun branding de produs, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla niciodată cu produsele și serviciile tale.

Atunci când dorești o expunere vizuală cât mai emblematică pentru brandul tau trebuie să ai în vedere arta grafică. Cea mai puternică formă de artă grafică este fotografia, fiindcă aceasta reprezintă ideile și conceptele produselor sau serviciilor tale. Noi punem un accent deosebit pe creativitatea în arta fotografică fiindca am învățat de-a lungul timpului că nimic nu are un impact mai mare decat o fotografie realizată dint-o perspectivă originală. Noi suntem specializați în fotografia de produs (obiecte), cât și în cea culinară.

Cele două mari categorii, fotografia de produs și cea culinară, le abordam diferit atăt prin tehnici fotografice cât și din perspectiva designului fotografic, prin editarea cromatică.

În fotografia de produs ne bazăm pe ideea ta de concept, punând în evidență caracteristicile cromatice si de design al produsului pe care dorești să-l promovezi.

Cea dea doua ramură, fotografia culinară, este locul în care creativitatea ta gastronomică se întâlnește cu experiența noastră în bucătăria internațională și cea domestică pe care am acumulat-o dea lungul timpului, iar împreună vom da viață conceptelor tale. Unul din proiectele cu care ne mândrim este cartea de bucate pe care o poți găsi la noi pe site, aici am documentat și fotografiat peste 100 de rețete culinare din portofoliul bucătarului nostru de la atelier.