fbpx

Echipa din spatele atelierului este pe cât de simpla, pe atât de complexă. Pe scurt ea este compusă “dintr-un inginer și un economist care s-au apucat într-o zi de gătit și a ieșit destul de bine. Au făcut câteva poze, care spre surprinderea lor nu au ieșit chiar așa de rele și cu multă reținere le-au postat pe net”.

Într-un registru puțin mai serios, inginerul Cristina Neagoe se ocupă de partea editorială, content, cât si de partea tehnică din spatele site-ului (coding, editing și SEO). Atelierul lui Păiuș este prezent pe mai multe platforme sociale, cum ar fi Facebook și Instagram, iar reușita și succesul de care se bucură pe aceste platforme extrem de competitive îi aparțin în totalitate Cristinei.

Economistul Bogdan Păiuș a urmat o “recalificare profesională” prin anii 2010 și a urmat o carieră în domeniul culinar, iar prin multă munca și cu puțin noroc a avut ocazia să lucreze cu bucătari foarte talentați în SUA. O altă pasiune a sa este fotografia, iar când cele două pasiuni s-au întâlnit în acel moment s-a născut ideea de “atelier culinar”. În prezent (2018) este Saute Chef la un country club din Florida, USA și realizatorul atât al produselor culinare cât și al fotografiilor din atelierul.